L-V 10:00- 18:00 | 40 740 002 848 - Apel gratuit
Transport gratuit la comenzi de peste 700 de lei

1. Despre noi

SMILE BABY CONCEPT SRL este o societate organizata care functioneaza in conformitate cu legile din Romania. Avem sediul social in Cluj-Napoca, la adresa Strada Cotita, nr. 6, cod postal 400104, judetul Cluj. Suntem inregistrati la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Cluj, sub numarul de inregistrare J12/3863/2017, iar codul unic de inregistrare este CUI 37782143. Operam platforma si site-ul nostru www.smilebaby.ro, unde colectam si gestionam datele tale personale in conformitate cu angajamentele noastre descrise mai jos.

2. Tipuri de date procesate

Scopul nostru este sa mentinem la cele mai inalte standarde de securitate si sa gestionam datele personale pe care ni le furnizezi intr-un mod responsabil si sa fim transparenti in practicile noastre. Prin urmare, ne-am angajat sa respectam urmatoarele principii de baza:

 • Email-ul : este necesara in toate formularele noastre, pentru a facilita o mai buna comunicare atunci cand doresti sa creezi un cont sau sa trimiti o solicitare in sectiunea de ajutor a platformei, sa te abonezi la newsletter, sa completezi si sa trimiti formularul de contact
 • Date legate de identitatea ta, precum nume, prenume, adresa de email si numar de telefon, sex, numele companiei, profesie, adresa, oras, tara, domeniu de activitate, numar de angajati si pozitie geografica.
 • Detalii de conectare la cont, cum ar fi ID-ul de utilizator, numele de utilizator, e-mail și parola. Acest lucru este necesar pentru a crea un cont de utilizator personal in magazinul online;
 • Date legate de navigare – date legate de modul in care folosesti website-urile, incluzand: adresa IP, browser folosit, durata navigarii, istoricul cautarilor, sistem de operare folosit, limba si pagini vizualizate.
 • Date despre vizitele tale in site-uri atunci cand:

a) impartasesti continut pe pagini de socializare, site-uri web sau aplicatii legate de produsele noastre sau ca raspuns la materialul nostru promotional pe social media;

b) citim sau colectam date cu caracter personal citind informatii colectate de alte site-uri web (de exemplu, putem plasa un anunt pe un site tert, iar atunci cand faci clic pe anuntul respectiv, putem primi informatii despre tine si alti vizitatori ai site-ului web pentru a masura amploarea si succesul reclamei respective).

Date despre retele de socializare folosite in momentul in care utilizezi functionalitatile noastre.

Ne angajam sa respectam confidentialitatea si sa protejam datele tale personale conform reglementarilor legale. Daca ai intrebari suplimentare sau doresti sa exerciti drepturile tale privind datele personale, te rugam sa ne contactezi la adresa de email contact@smilebaby.ro sau la numarul de telefon +40 740 002 848.

3. Scopul si motivul procesarii datelor tale

SMILE BABY CONCEPT SRL colecteaza, detine si utilizeaza datele tale personale in conformitate cu politica de confidentialitate pentru urmatoarele scopuri:

 • Afisarea continutului website-ului.
 • Procesarea optima a comenzilor si platilor efectuate pe website.
 • Permite contactul cu noi si dezvoltarea si imbunatatirea produselor, serviciilor, metodelor de comunicare si functionalitatii website-ului.
 • Gestionarea abonarii tale la newslettere, produse si servicii solicitate.
 • Transmiterea informatiilor despre noutati si modificari legate de website si gama de produse/servicii ale SMILE BABY CONCEPT SRL.
 • Sustinerea drepturilor si obligatiilor prevazute in contractele incheiate cu utilizatorii, precum si alte obiective legale.

4. Partajarea datelor tale personale cu terte parti

Datele tale personale nu vor fi partajate, vandute, inchiriate sau dezvaluite in afara celor descrise in aceasta Declaratie de confidentialitate. Cu toate acestea, putem impartasi datele tale la cererea legii si / sau a autoritatilor guvernamentale.

Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum :

– partenerilor SMILE BABY CONCEPT SRL ‘
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;

Dar si cu :

– furnizorilor de servicii de IT;

4. Timpul de stocare a datelor cu caracter personal

Perioada de stocare este determinata de natura si scopul colectarii lor precum si obligatiile legale care stipuleaza o anumita perioada de stocare.

In cazul abonarii la newsletterele noastre, adresa de email, numele si prenumele, urmeaza a fi stocate pana in momentul in care te dezabonezi (link de dezabonare inclus in email).

Cand contactezi Smile Baby Concept SRL folosind orice metoda de contact (email, numar de telefon, formular de contact), datele tale vor fi stocate pana la exercitarea dreptului de opozitie, incepand de la data ultimei interactiuni cu Smile Baby Concept SRL, apoi vor fi sterse.

Conturile inactive sunt sterse automat din baza noastra de date dupa 12 luni de inactivitate.

Cand esti clientul nostru pe platforma, iti prelucram datele personale pe toata durata raporturilor contractuale , pastram datele tale timp de 3 luni de la data plasarii comenzii.

5. Drepturile tale

Daca doresti stergerea datelor tale din baza noastra de date, te rugam sa ne trimiti un email la adresa contact@smilebaby.ro, iar noi va vom trimite un email de confirmare in maxim 30 de zile de la cerea trimisa de tine.

Emailul trimis de noi va contine toate datele pe care le-am colectat despre tine plus confirmarea ca datele tale au fost sterse din baza noastra de date.

Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol.

Continuati cumparaturile