L-V 10:00- 18:00 | 40 740 002 848 - Apel gratuit
Transport gratuit la comenzi de peste 700 de lei

Procesare si livrare

Timpul de procesare al comenzilor este cuprins intre 1-5 zile lucratoare, iar timpul de livrare de catre firma de curierat este 24-48h. In cazul in care Timpul de livrare al comenzii este depasit fara culpa noastra (de ex. suprasolicitarea firmei de curierat in anumite perioade ale anului) nu ne facem raspunzatori de acest aspect, insa va asiguram ca depunem toate diligentele necesare ca acet lucru sa nu se intample.

Transmitem coletele de Luni pana Vineri pana la ora 16.00. La fel si zilele de Sarbatori legale sunt considerate zile nelucratoare. Calculul zilelor de livrare incepe dupa transmiterea confirmarii de expediere. In cazul in care un produs nu mai este disponibil sau din orice alt motiv nu poate fi trimis in termenul de mai sus, iti vom trimite o notificare in acest sens.

Costuri şi metode de transport

  • Costul de transport este de 20 lei pentru transport prin curier .
  • Pentru comenzi ce depasesc 700 de lei livrarea este gratuita.
  • Ridicare personala de la atelierul nostru din Cluj

Te rugam sa ai in vedere ca atunci cand optezi pentru ridicarea produsului sau a produselor din atelier, este obligatorie programarea telefonica anterioara, tocmai pentru a asigura prezenta unui membru a echipei in incinta atelierului. 

Livrarea se face prin intermediul firmei de curierat DPD, dar se poate opta si pentru alta firma de curierat la cererea clientului.

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Cos de cumparaturi

0

Cosul de cumparaturi este gol.

Continuati cumparaturile